| ||
|
| |||||||||||||||||||||||||||||
|
Anna Applebaum-Sikorska, pisarka, felietonistka "The Washington Post", laureatka Nagrody
Pulitzera zamieszkała wraz z mężem, Radosławem Sikorskim, w XIX-wiecznym dworku w Chobielinie.
Tu uprawia swój warzywny ogród i gotuje nie tylko dla rodziny, ale także dla przyjaciół i znamienitych gości
z zagranicy. Wraz z przyjaciółką, Danielle Crittenden, postanowiła napisać książkę o polskiej kuchni. Z finezją i
fantazją uzupełniła tradycyjne potrawy o nowe składniki, czerpiąc to, co najlepsze z kuchni świata. Kulinarny
powrót do przeszłości połączony z nowatorskim i twórczym spojrzeniem sprawił, że polskie dania zyskały na
smaku, a także na lekkości.
--
Oferty kredytów sprawdzane na bieżąco w 30 bankach. Dzięki temu
codziennie wiemy, ile możesz zyskać na najlepszej ofercie.
http://www.mediator2.ebrokerpartner.pl/
Zarabianie przez internet jeszcze nigdy nie było tak skuteczne
http://www.megapensja.pl
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz